Beste skotøy for Sparkesykkel.

20140901_093954

Som de Sparkesykkel-handelsmenn vi er kjøper vi mye på nett. I det siste også klær – med vekslende hell….

Beste skotøy for sparkesykkel. Sist var det er par boots som fristet. Chukkas fra Wolverine 1000 Miles! Ikke optimalt at de ikke var i blankt skinn men så lenge det ikke var semsket så var det greit tenkte jeg. “Distressed Leather” stod det. Kvaliteten til skomakeren er det normalt ingen ting å si på.

Skuffelsen var stor da de kom på føttene – de var i semsket skinn… Tenk: Du kjøper et par sko av god kvalitet som du vet at vil vare i 5-10 år og du ikke liker dem, samtidig som du lærer den oppvoksende slekt at man bruker de klærne man har. Enten til de er vokst fra eller til de er utslitt – med tanke på miljøet. Akkurat det samme som vi sa om sparkesykkelene deres når de begynte å vise spor av slitasje etter ti år. De ville alle ha en ny og fjong sparkesykkel (Xootr Ultra Cruz). De mente at det ikke var representativt at barna til sparkesykkelbutikk-eierene sparker rundt på nesten ti år gamle sparkesykler!

Heldigvis viser det seg at til sparkesykkel fungerte disse bootsene aldeles utmerket. Mye bedre enn joggesko. Den litt høye hælen gjør at du får skikkelig bra fraspark på sparkesykkelen din! Den optimale sparkesykkel-teknikken er nemlig pendelbevegelser med strukket ben.  “Hekte hælen, så-skyve foten”. IKKE tråkke forfoten først og dytte deg forover. Det er mye mer slitsomt.

Som den jåla jeg nå en gang er så satser jeg nå på at folk ser på den fantastiske sparkesykkelen min og ikke på bootsene. Etter nå tre år bærer hverken sparkesykkelen eller skoene noe særlig spor etter all sparkingen de har vært utsatt for :-/

#WheelsOfFashion – Sparkesykkel for voksne med store hjul!

%d bloggers like this: