Redusert Pris på Xootr Ultra Cruz fremover

Sparkesykkelen til Steve Jobs!

Redusert Pris på Xootr Ultra Cruz fremover. Fordi vi stadig er manko på sykler så setter vi prisen litt ned på Xootr Ultra Cruz, slik at vi nå har tre modeller i den rimeligere enden av prisskalaen (usikker på logikken i dette ). En annen ting er at nå som vi ikke får tak i nok Street og Roma har vi jo plass på lageret til ekstra antall Ultra Cruz.

Sykkelen er helt identisk med Xootr Street, bare at dekket er i Bøk. Utrolig vakker synes nå vi. Dette er sykkelen vi ville valgt oss om vi ikke allerede hadde en fra før (jeg kjører Roma og MG, Henrik kjører MG men har lyst til å overlate den til minstemann for så å gå over til Ultra Cruz). Med dette har vi tre dyre og to svindyre sparkesykler.

Skal kanskje ikke tulle sånn med dette om at de er dyre… Saken er at de er dyre sammenlignet med utrolig dårlige sykler fra Kina. Tenk deg at sykkelen du kjøper vil vare resten av livet så sant den ikke blir stjålet :-(. Regn bare med å skifte hjul og brems etterhvert som de blir utslitt. Men normalt så holder hjulene i allefall et par år – minst!

Tilbudet varer en stund – litt avhengig av litt sånn diverse… Nå er grunnen at vi synes det er litt ille at modellutvalget vårt er så dårlig. Tips: Om du senere skulle få lyst på en annen modell, f.eks en smalere Roma eller Dash, så kan du bare kjøpe nytt dekk og sette på det i stedet. Vipps – New Looks!

Vi håper at det i løpet av noen uker blir slik at vi klarer å dekke etterspørselen full ut. Vi satser på å yte full fres på levering før sommerferien. Vi har for vane å ha noe lange ferier, og fordi da budet vårt på 10 år ennå ikke får være hjemme alene så sliter vi litt med å få effektuert alle ordre like fort. Vi jobber med å få tak i sommervikar og regner med å lykkes med det men man bør regne med noe lenger leveringstid.

Budet vårt med leveranse til post-i-butikk. Sparkesykkel til alle!

Vårt showroom vil være stengt fra 10. Juli for sommerferiefeiring. Vi er tilbake rundt 1. august. Det vil være mulig å hente sykkel men ikke se/prøve i denne perioden. Postgang går sånn nogenlunde normalt. Dismiss

%d bloggers like this: