Lyst på gratis sparkesykkel?

Lyst på gratis sparkesykkel? – Gjør som vår kunde som var innom i forrige uke og hentet en XOOTR MG. Han gjorde oss senere oppmerksom på at han var meget fornøyd kunne konstaterte at den ville bli spart inn på 6 måneder ved at nå slapp med én sone mindre på månedskortet!

Vi selger norges dyreste sparkesykkel. men vi mener du får hva du betaler for. Våre sparkesykler slutter aldri å virke. Hadde det ikke vært for at det finnes tyver så kunne vi vist frem en velfungerende sparkesykkel som hadde vært i sammenhengende bruk i 15 år! Undertegnedes nåværende Xootr Roma er bare 9 år. likevel så er det lang tid for en sparkesykkel. Vi tør si at ingen andre sparkesykler er så solide. De fleste rett og slett kneler ila et par år. Det svakeste punkte på dem er låsemekanismen når du slår dem sammen. De er for kompliserte. 

Vår mekanisme er så enkel at van kan kalle det mekanisme i det hele tatt. Sparkesykkelen låses rett og slett ved at du stikker en pinne på tvers gjennom der hvor sparkesykkelen er hengslet, og så sitter den. 

Om du aldri slår den sammen vil du kanskje oppleve at den sitter fast. Da dunker du den bare utmed en hammer og kjøper en ny for et par hundrelapper. Eller: Du spanderer en oljeskvett vår og høst så sparer du hundrelappene.