Sparkesykkel med plass til beina

God plass til beina!


Sparkesykkel med plass til beina! Målene på denne er 17(!) x 60(!) cm. Gjennomsnittstørrelsen på andre sparkesykler med store hjul er ca 12×35 cm – så regn ca 50% mer plass til beina med vår sparkesykkel! Dette uten at Sparkesykkelen veier mer! Den er faktisk en 800gr lettere enn vår nærmeste konkurrents sparkesykkel med store hjul (5,3kg). Dette gir komfort i tillegg til en helt unik stødighet. Trynefaktoren er helt fraværende!


God balanse og god plass er av de viktigste faktorene for en god sparkesykkelopplevelse. Om sykkelen gir deg følelsen av å ha god balanse kan du sparke litt ekstra fra :-). Alle våre sparkesykler og spesielt MG, Street og Ultra Cruz har det brede brettet, mens den ekstra lange lengden på dekket er lik hos alle sammen. Rett og slett de ideelle sparkesyklene for voksne!

Velg om du vil stå med beina ved siden av hverandre eller litt mer som om du står på et snowboard. Undertegnede liker å sparke fra litt ekstra så da er det fremre benet plassert litt på skrå foran. Etterhvert som du blir sliten er det en absolutt fordel med et bredt brett når du skal skifte ben.

Skal du derimot hente barn i barnehagen er det tre sparkesykler som fungerer best. De tre beste er nok Xootr Street, MG og Xootr Ultra Cruz. Pass også på i nedoverbakker. Tyngden med barn gjør at du får voldsom stor fart. Da er det greit å ha en forbrems som tillegg til bakbremsen.


Kom innom oss for en test av sparkesykkel. Enten hos Legalis eller på XootrSætra vår (kun sommerhalvåret). Alle som har vært innom og prøvd våre sykler opplever mestring umiddelbart. Modellen på bildene bruker størrelse 42 i sko. Vedkommende har også funnet plass til ett barn når han henter i barnehagen.

TERNINGKAST FEM ->