Med sparkesykkel til og fra barnehagen

Bleiestopp = sparkesykkel. Om du eller verdensbesteren får velge sparkesykkel som fremkomstmiddel!

Med sparkesykkel til og fra barnehagen. Hvor ukul føler du deg ikke når du ruller ungen rundt i den overpynta, polstra barnevogna fra interiørbutikken Fru Lyngdal? Er det greit å putte ungen i en slik? Greit at den kan lastes med all mulig unyttig, og ja det går fortere enn å gå med en sliten unge. Men det er jo ikke noe gøy i det hele tatt! Hverken for deg eller verdens beste unge.

Så spør du deg selv: Vil du tvinge en illsint “villikke” ned i vogna og kanskje binde fast med sele? Er svaret nei så er løsningen en Xootr på grunn av det brede dekket med god plass til deg og verdensbesteren.
Så kan du heller la den poshe vogna fra Fru Lyngdal stå i barnehagen til bruk i hvilestunden.

Nedenfor finner du en av vår sparkesykkel-evangelister som har valgt en bedre og morsommere vei ut av tidsklemma.

Dagens høydepunkt!

Dagens første høydepunkt er når hun tar bortoverbakken med sparkesykkel til Aktivitetsskolen eller barnehagen med barna! Det andre høydepuktet er når sneipen eller snipa hører “DU ER HENTA” og kommer løpende og gjør seg klare til hjemoverbakken.

Vi har selv forsøkt å hente én i første og en i tredje på samme sparkesykkel. Det går helt fint på grunn av sparkesykkelens lengde. Den yngste foran, den eldste bak. Litt risikabelt men veldig moro. OBS! Vi forbyr så klart sparkesykkel på veier med biltrafikk! Gangvei is the way to rulle!

Spør verdensbestern: Vil du sitte i vogna di eller vil du stå på sparkesykkelen hjemover?