Sparkesykkel er det perfekte pendlerverktøyet

Sparkesyklene våre passer for alle som pendler. Mange av våre kunder benytter sykkelen sin som pendlerverktøy til tog og buss. En meget god erstatning for apostlenes hester. Bruker du 10 minutter til bussen hjemmefra og 5 til jobben fra holdplassen? Da kan vi love deg i allefall 15 minutter ekstra moro i hverdagen med en Xootr. Sykkelen er så lett å slå sammen at det gjør du på vei inn i toget med nypussede tenner.

sparkesykkel-for-voksne-1-7

Tenker du at sparkesykling er noe for småttiser tar du feil – vi har kunder som er både over 100 kg og to meter høye. Styret kan heves høyt, men husk at du skal være litt foroverbøyd for best mulig fraspark på sparkesykkelen.

Tror du at dette er noe som krever stor balansekunst? Ingen har noensinne returnert sin sykkel fordi de ikke mestret sparkingen. I tillegg har ALLE som har besøkt oss for å prøve en fordi de var usikker på nettopp dette endt med å kjøpe en. Sånn i all beskjedenhet.

TIL BUTIKKEN ->>

PendlerKongen med sparkesykkel.

Når han ikke er på kontoret eller hjemme lever han et liv få vet om: PendlerKongen – med sin følgesvenn XOOTR #Ironhorse #WheelsOfSteel

Kongen tar omveier – henter barna i barnehagen – tar seg av handlingen – snur og reiser ned igjen etter at han kommer på at han har glemt en unge – eller blomsterbukett til sin hjemmeventende med-sparkesyklist. Sparkesykkelen han fortrekker er en Xootr MG eller Street . MG (magnesium) tåler en vekt opp til 100 kg. Xootr Street tåler hele 135 kg. Det skal være nok til både å hente barn og i tillegg ha med seg nyhandlede varer hjem.

Det eneste som bekymrer ham noe er at i morgen er det hennes tur – Sparkesykkelprinsessen – til å hente verdensbesterne i barnehagen. Kanskje det er mulig å få en kvantumsrabatt når han kjøper sin andre sparkesykkel?

SPARKESYKKEL FOR VOKSNE_129
PendlerKongen med sparkesykkel. Denne gang på sporet!

TIL BUTIKKEN ->>