Sparkesykkel på grus, sti og annet ujevnt underlag

Xootr Roma Sparkesykkel Ruller Røft. På Sti-Grus-Brygge-Asfalt

Sparkesykkel på grus, sti og annet ujevnt underlag. Mange har lurt på hvordan våre sparkesykler klarer seg i møtet med grus og annet ujevnt underlag. Vi har svart mange ganger at det går fint så lenge det ikke er dyp gjørme eller for myk skogbunn. Under finner du noen filmer vi har laget for å demonstrere.

Vi mener vi fant faktisk aller Norges værste veistrekning! Fra sti til grus til rifla betong til “totomfirtom” brygge. Filmen er særdeles lite proft laget, men den gir et greit inntrykk med GoPro-kameraet festet på styrestammen.

I vår daglige bruk fungerer sykkelen på jevn sti, grusvei, heller og brostein. Disse underlagene er så klart ikke optimale sammenlignet med det å bruke sparkesykkel på fersk asfalt. Det er fersk asfalt er tross alt høytidsstund for oss sparkesyklister.

Underlag man skal passe seg for er vått løv! Akkurat som med tråsykkelen. Undertegnede har falt tre ganger på sin sparkesykkel. To ganger skikkelig vondt men det var fordi jeg skulle tøffe meg. Én gang ved på kjøre ned fra en litt for høy fortauskant, og en gang ved å bruke kun én hånd fordi den andre holdt en bærepose med matvarer. Den tredje gangen var sparkesykling på vått løv. Det var bare veldig veldig flaut. Og ganske vått.

Nedenfor finner du filmer som viser noen eksempler på terreng vi har brukt våre sparkesykler i. Anbefaler veldig å ta med deg sparkesykkel på fjelltur. Når terrenget sier stopp fester du bare sparkesykkelen på ryggsekken, til du igjen møter grusvei eller god sti.

Sykkelen veier ikke så all verdens mye og du bruker tross alt mindre energi på å trille enn å gå. Mer opplevelse! Dessuten: Har du forsøkt å komme deg på en buss med vanlig tråsykkel? Ofte blir du møtt med et nei av sjåføren. Med en sparkesykkel er dette en saga blott.

Kjøp den her ->

Xootr Cruser Grus!