Med Sparkesykkel på tog

Vi har i det daglige ikke så mye kontakt med NSB i kombinasjon med sparkesykkel, så vi tok en test-tur. Vi sparkesyklet ned til Oslo Sentralbanestasjon for å teste sparkesykkelvennligheten og knipse et par bilder til fremtidig blogging. Vi ville så klart fotografere sparkesyklene våre i NSBs ypperste lokasjoner. Vi bad om to billetter med det nyeste toget deres. Vi endte på lokaltoget til Eidsvoll!

Vi tenke at dette skulle gå greit og planla den ene kule sparkesykkel posituren etter den andre men toget gikk jo så raskt fra stasjonene at vi nesten ikke rakk noe som helst før dørene ble meldt lukket og vi måtte hoppe ombord igjen.

Særlig den planlagte inngangen og utgangen som fra toget gikk dårlig. Ikke nok med at Henriksen var lett stresset med tanke på de omtalte dørene – unge Jensen var så skjelven at han ikke trykket hardt nok på knappen for opptak. Han trykket derimot hardt nok når han trodde han skulle avslutte opptaket. Resultatet ble en “film om filmen” – “ekstramateriale” kalles det visstnok.

Lærdommen var: NSB ruler Sparkesyklister og Low-End Fotografer.