Man kjenner en mann på kjøretøyet

Når SUV’en med 700 km. rekkevidde, 4×4, lettmetalfelger og el.motor for å dra til litt i forbikjøringene nedover Autobahn står i garasjen på 5. uken gjør det noe med imaget! Her kommer førstehjelpen for å beholde en flik av dette – i nærområdet!

Xootr MG

Er det en Audi T7 eller BMW X5 du har i garasjen vil du raskt kjenne deg igjen i vår Xootr MG. Rene linjer, stilsikkert design, sort og med kvalitet i alle ledd.

Xootr Ultra Cruz

Hoppet du av skateboard-bølgen når de tøffeste begynte å droppe i pipen, og aldri har erkjent nederlaget? Da er det nok vår UltraCruz som bringer deg raskest tilbake. Brettet er av tre, med anti-grip som et skateboard og i tillegg det første brettet som ble laget av Xootr.

Xootr Roma

Er du bygd for fart og skal være raskest uansett, er det Xootr Roma du går for. Slanke linjer, smalt brett, aerodynamisk design og metall som glinser når du fliser forbi naboen på elsykkel til prisen av en elbil.

Xootr Street

Eier du BMW X6 fordi kona nektet deg en Hummer, er det Xootr Street som gjelder. Eller om du bare er godt pansret i kropp og sjel og trenger en sparkesykkel som passer imaget? Da er det Xootr Street for deg. Bredt ståbrett i utfrest aluminimum. Det tåler alt! Griptapen leverer også med lærsåler og god plass til kona foran med GPS’en.

Xootr Dash

Er du litt mer fargeglad og har en Citroen eller annet fransk i garasjen – og vinskapet – mens du likevel sverger til kvalitet over nivået hos den lokale sports-outlet’en? Xootr Dash har samme kvalitet på styre, brems og hjul, men ståbrett av hardplast i blått eller rødt. Valget er ditt, blir det henting på Nordberg er det Stoltenberg-rødt som gjelder, mens henting på Ekeberg fordrer blått som i Fremskr…, sorry Høyre. Vil du ha la voiture sendt med La Poste kan du selve velge farge!