Sparkesyklene nærmer seg med stormskritt

Båten er på vei

Klikk for å følge båten i sanntid. Båten heter CPO Baltimore. Ignorer damen nede til høyre! dette handler om sparkesykler!

Sparkesyklene nærmer seg med stormskritt. Syklene er på vei og det blåser storm ute på havet akkurat nå! Og som alltid – syklene er raskere en de fra Kina. Det er fordi vi har stormen i ryggen. Vi fikk ikke flytransport som vi pushet for å få, så det ble båt. Klikker du på bildet over så kan du ser hvor på havet båten (søk etter CPO Baltimore) befinner seg. Vi satser på omdistribusjon i Rotterdam og får syklene over på bil derfra.

Vi har avtalt med Tollmyndighetene om at de forsøker å rydde fri bane over grensen så syklene ikke forsinkes. Da gjenstår bare utpakking og telling så setter vi i gang med å oppdatere nettbutikken med nye ferske fine oppdaterte oppgraderte savnede sparkesykler.

Et lite skår i gleden finnes så klart. Vi får ikke så mange som vi har ønsket oss. Xootr Inc. har ennå problemer med å dekke etterspørselen. Vi regner med å få dekket den umiddelbare etterspørselen med det vi får inn av sparkesykler nå. Det vil si: Du som leser dette nå vil kunne få din sykkel ved bestilling etter at vi har oppdatert varelageret. Vi skal ha alle modeller inne i alle fall i et par uker. Deretter er vi redde for at noen modeller begynner å bli utsolgt.

Saken er den at altfor mange kjøper seg den dyreste sykkelen vår, nemlig Xootr Street og vi går stadig på bommerten å ta inn for lite av denne. Det er INGEN grunn til å kjøpe denne med tanke på forskjell i kvalitet. Designpreferanse OK, men alle våre sykler er like bortsett fra selve dekket du står på. Like lang, like hjul, like bremser (ja bakbrems er inkludert), du kan stille styret like høyt (høyden er nå så høy at den passser personer på to meter) og nå tåler alle syklene en vekt på 365 KG!

Og til sist: Den nye låsemekanismen: