Ungdomstid

Litt mer tid med guttehvalpene på 12 år pluss enn tidligere? Har fotball- og skitrenerne gått i hi? Ønske om alternativer til Fortnite, Snap og Insta på skjerm og gangsta’ rap på øret til de håpefulle? Vi viser deg kortreist moro på to hjul!

Du vet det og vi vet det; alt de vil er å ha fart, spenning og moro. Vel, 50 km/t på to slickshjul nedover lokalveien med en eller flere guttehvalper rett foran eller rett bak gjør susen. Sjelden har nyfeide gater i sommersol vært mer attraktive. Og er du så heldig å finne nylagt asfalt med fin helning blir randonné-turer i Østerrike og after-ski på Kitzloch bleke minner i forhold.

Hva kan så anbefales? Vel, Nordbergveien, rett utenfor vår egen sommerbutikk har nylaget sykkelfelt og fin helning som tar deg til Tåsen raskere enn MDG Berg klarer å si “jeg elsker bompenger”. Følelsen av å kjøre raskere enn Christian von der Hall i sin Tesla skal heller ikke undervurderes! Eller hva med Ekebergveien ned fra Ekebergsletta; ikke vanskelig å skjønne opprinnelsen til “Skrik” når du runder første sving i god fart. Ullevålsveien eller Kirkeveien er også blitt perler for de som liker å rulle raskt. Vis ungdommen hvem som egentlig er “King of Speed”!

Sykkelen din finner du her o–b