Vår løsning

Da er sesongen i gang igjen! Vi melder at i løpet av ettermiddagen er siste rest av is forsvunnet fra Karl Johan. Om det bare er sola eller også Sylvi Listhaugs avgang som gjør byen varmere vet vi ikke sikkert. Kanskje Trumps avtalenekt også spiller inn.

I allefall så pakker Henrik endelig vekk skiene etter flere måneder med skiføre. Han har sett over lageret og satt inn en stor bestilling. Kloke er vi av skaden fra fjoråret hvor vi var tomme for sykler fra april til juli pga etterspørselen.

Det er ikke mange timene siden vi vasset i snø her i Oslo sentrum, men nå er det altså slutt.

Vårløsningen feires med gratis skulderrem på alle ordre ut april. Skriv inn “vår løsning” i det du bestiller så blir kostnaden for rem trukket fra (husk du må ha lagt den i handlekurven for at det skal fungere). Da kan du ha sykkelen på ryggen mens du går ned til garasjen med klisterlistene.

Deretter går alt som smurt.

Vi har i løpet av vinteren nesten klart å samlokalisere markedsavdelingen med showrommet. Vi er i hver vår ende av Universitetsgaten. Så etter du har lest dette innlegget kan du bare gå opp i enden av gata å hente sykkelen din etter at du har bestilt.

Vi ruler igjen!

Sykkelen finner du her: https://xootr.no/produktkategori/sparkesykkel/