Vår = Tid for sparkesykkel

Sparkesykkel TakeAway

Vår = Tid for sparkesykkel. Desember er over og våren er i anmarsj. Det er på tide å dra fram sparkesykkelen igjen! Vi innser at vi må dele oppmerksomheten enda noen uker med skiene. Selv om sparkesykkel er morsomst skal man som boende i Norge ha skiene lett synlige med flere år gammel smøring under.

sparkesykkel-for-voksne-2-2
Vår = Sparkesykkel!

Passe seg!

Det er fremdeles ganske glatt, så pass deg for is og rim. Bar kald asfalt derimot er like morsom nå som om sommeren. Høstløvet skal være en saga blott.

Så må du også tåle at sparkesykkelen blir skitten og fæl fra salt og skitt. Kulelagrene er beskyttet så saltet er ikke noe problem utover det kosmetiske. Når du drar frem høytrykkspyleren på terrassen til sommeren, gi sykkelen en sprut eller to og den blir som ny!

Sparkesykkelen på bildet tilhører undertegnede og er hele 9 år gammel. Sparkesykkelen kunne sikkert vært byttet ut med en jålete Ultra Cruz eller sliteren Xootr Street, men finner det vel så god reklame å fortsette med denne gamle haugen av en sparkesykkel. På denne er det skiftet hjul  om lag fire ganger. I tillegg til å bytte plass på for og bakhjul for jevn slitasje (bakhjulet slites som oftest mest, så før det er helt på felgen pleier jeg og bytte plass på den. Da utsetter jeg hjulbytte et år til).

Den er skitten og fæl (har hverken terrasse, høytrykkspyler eller smøreolje) med den duger til det den er ment å duge til. Dvs. til alt 🙂 – Vår = Tid for sparkesykkel!

Motivasjon

Trenger du et litt ekstra spark for å komme i gang med sparkesyklingen kan du jo bruke denne spillelisten til bortoverbakkene dine. Ikke all musikk der som passer til hengekøya, den er først og fremst egnet for oss sparkesyklister (rediger den gjerne og legg til dine sparkesykkelmusikkpreferanser):

Sparkesykkelmusikk