Vårruller!

Vårruller! Etter et år med prolaps, meniskproblemer, vinter og feiring av 40 års lag, smiler igjen våren til SparkesykkelGeneralen. Det selv om han ikke har tatt fram smilet på bildet.

Fersk asfalt siden i høst i den bratteste bakken, og klokere av smerte tar han i bruk sparkesykkelen på en måte som sikrer en lang og fartsfyllt sparkesykkelsesong.

Husk at sparkesykkelen kan brukes til absolutt alt. Det er ikke tull. Vi har sett folk bruke Ultra Cruz som brødfjøl og MG som storm-anker på telt i sterk vind. Gledeligvis fortsetter også folk å kjøpe kvalitet til seg og verdensbestrene i barnehagen. Far foran og snipa bak. Generalen bruker den her til å sette sine tunge potter med eksotisk gress ut i hagen.

Men forleden høst – helt nederst i Sognsveien, fant vi denne oppbrukte sparkesykkelen. Vedkommende burde nok ryddet opp etter seg og sykkelen, men her vet vi ikke hele forhistorien. Om du kjenner igjen denne sparkesykkelen som din, vil vi gjerne få gi deg et tilbud på en ny sort MG. Legg inn rabattkoden “MGVARERLENGST” så får du 500 kr i rabatt om du kjøper ny Xootr MG sparkesykkel innen april (rabatten gjelder bare for deg :-).

Oppdatering: Saken er løst – koden er ikke lenger gyldig 🙂

Ps. Dette med 40-års dag er ikke sant. Tallet er noe høyere med vi velger å si 40 av markedshensyn.