La sparkesykkelen stå litt til

Men vi har forsøkt å sparkesykle!

La sparkesykkelen stå litt til. Selv om både kidsa og naboen lar sine doninger hvile. I forrige post kom vi i skade for å si at sparkesykkelen bare skulle stå til rimet var forsvunnet fra asfalten. Kulda skulle jo frysetørke opp fukten fra omgivelsene som ikke var hardfrosne og sparkesykkelvennlige.

Men da glemte vi dette med snøen! Vi forsøker jo alltid å sparkesykle litt mer en året før så i år må vi altså starte i overkant tidlig. Så snø skulle det prøves på! Første forsøket på hardtrampet snø burde gå for det har vi erfaring med fra før (ikke ufarlig – men det går). Dessverre var den den ikke hardtråkket nok eller rett og slett så var snøen ikke kald nok. Det gikk elendig. Neste dag når jeg skulle prøve igjen (for nå er den vel hardtråkket) så var det jaggu kommet ny snø. Funker enda dårligere det!

Da blir det å komme seg tidligere opp om morgenen så man rekker å gå ned til T-banen og komme tidsnok på jobb. Vi jobber begge for oss selv Pendlerkongen og jeg så det var litt tull det med å rekke jobben. Men uansett – greit å komme i gang! Men saken er at med xootrn kan vi lettere ta en omvei slik at vi gidder sparke innom favorittkaffisjappa fremfor å ta til takke med den nest beste kaffien i byen.

Så får vi heller vente på at situasjonen fra i fjor kommer enda raskere!

Og når den kommer så bør du ha sikret deg din sparkesykkel.
I fjor var vi nemlig utsolgte til september for nesten alle modeller.

“Spring Is Coming”