Nyheter fra Xootr High End Sparkesykler!

Nyheter fra Xootr High End Sparkesykler! Ny teknologi og ny funksjonalitet! Etter 18 år uten vesentlige nyheter på modellfronten har våre venner “over dammen” i Xootr Inc. kommet med viktige forbedringer og ett nytt patent.

Den viktigste nyheten er at de dumper pinnen som låser sykkelen i oppslått stilling. Ja, vi vet den har vært til irritasjon, den kan ruste ved for mye vintersykling og du kan vræke den. Nå er den erstattet men en “trykk-og-klikk”-mekanisme uten løse deler. Sjekk filmen. Supersexy lyd. Akkurat som en springkniv på 5 kilo 😉 Vi fikk over noen demoer før påske og har testet  de siste ukene, med godt resultat; dette virker enklere, bedre, mer funksjonelt og like robust. Dette er bra!

Nytt er også den nye vektgrensen. Alle modellene tåler vekt på 365 kg, som også sier noe om kvaliteten på den nye låsemekanismen! Dette innebærer at nå behøver du bare kjøpe en Xootr til hele familien, nå kan dere kjøre alle sammen samtidig på samme sykkel. Mor, far og tre tenåringer, handleposene på styret. Elendig business for oss dette…

Nyhet nr tre er styret. Det er nå mulig å justere så høyt at det er ok for personer opp til 2.01 meter (med hæler)!

Den kjipe nyheten som er at vi har problemer med å få tak i nok sykler. Er det tomt for noen av modellene, så vit at v har bestillnger på nye inne…. 

Ta gjerne en titt på denne: