Pappatid med Sparkesykkel

Fuglesang, vårsol og pappaer på tur med de små. Nye tider med hjemmekontor og reiseforbud gir nye muligheter for pappaer med utferdstrang.

Sparkesykkel for voksne med barn

Er det en ting denne våren har vist mer enn alle tidligere vårer for oss som er født etter krigen, så er det pappaer på nærtur med et haleheng av smårollinger på småhjul, mellomhjul, store hjul eller ingen hjul. Sparkesykkel heter “løpehjul” på dansk, og nettopp det å ha noen slike for å utvide nærområdet til noen kilometer istedenfor noen hundremeter kan være alfa omega. I disse tider.

Det er ingen hemmelighet at vi er veldig glad i vår konkurrent som heter Micro. Spesielt småbarnsmodellene, gjerne de med 3 hjul. Men så er det også slik at å se pappaer på slike ikke alltid er et morsomt syn, verken før ører eller øyne. Det skrangler litt når pappa på 80 kg.+ skal sparke fra skikkelig… og med styret nede i lav lårhøyde er det heller ikke et syn for verken mor eller andre mødre i nabolaget.

Vår løsning er at pappa her, som på alle andre områder i livet, kjøper kvalitet som holder. Med våre Xootr sparkesykler ruller du du fortere enn alle andre i nabolaget, og du har kvalitet som holder til neste gang du er støkk med hjemmekontor i månedsvis. Syklene er heller ikke lagd i Kina, men i USA, og våre venner der borte har lovet å ikke høre på Trump.

Pappa, finn din modell her! Xootr-budet, for tiden med hjemmeskole og god tid, leverer på posten i løpet av en dag eller to, og vipps har du kredd i nabolaget igjen. Har du dårlig tid kan du hente både på hovedlageret på Ekeberg eller sommersætra på Solvang kolonihage.