Sparkesykkel om vinteren

Wheels-of-no-studs

Sparkesykkel om vinteren. Husk reflekser! Hanskene tar du på etter å ha forsøkt en gang uten..

Sparkesykkel om vinteren: Selv om blant annet gartnere ikke har like dårlig tid lenger så er det mange som ennå har det hektisk. Sparkesykkelen skal derfor ikke pakkes bort. Så lenge høstløvet ikke er for sleipt og frost og is ikke har lagt seg på veien er sparkesykkel still the way to roll.

Pass deg for glatta så klart – men ellers trenger du bare lue, hansker og vindtette klær.

Henriks kone fikk høre om fotoopptaket fordi fjortis-fotografen ble oppdaget i det han kledde på seg. – Derfor hjelm på hodet til Henrik. Lys hadde han også. Men det glemte han å sette på fordi han var litt for ivrig etter å komme i gang med opptaket. Refleksen sitter på styrestammen. Men så klart: Du beveger deg tre ganger så raskt som en gående når du bruker sparkesykkel så derfor er det litt vanskeligere å beregne egen hastighet i tillegg til at du er uvant (ennå) for bilister. Så vær ydmyk: Ta på deg en refleks eller to i tillegg er du grei.

Selv sykler vi nesten uansett. Sludd – regn – snø – alle dager er like gode. Husk også at etter at isen og frostrimet er ferdige med sitt kommer den skikkelige vinteren. Da er asfalten igjen tørr og du sparkesykler så godt som du gjorde om sommeren. Bar asfalt er like moro om vinteren som om sommeren. I tillegg blir IPA og annen jåleøl mye kaldere på veien hjem fra butikken nå som gradestokken spiller på lag med drikken i posen.

IMG_5172

IMG_5171

IMG_5180

Les testen hos dinside.no!