Xootr Roma – 11 år!

Ruler ennå!

Xootr born in 2006. #NeverEndingWheels #Springisintheair

A post shared by High End Sparkesykler (@xootr) on

Xootr Roma – 11 år! Vi nevner ofte at syklene våre varer så lenge. Slik ser undertegnede Sparkesykkelgenerals velbrukte Roma ut. Den har rullet i 11 år uten stopp for annet enn sporadisk MG – kjøring. Hentet to barn i barnehagen, reist Europa rundt og blitt forsøkt kidnappet for å neve noe.

Pendlerkongen mener den bør byttes ut med noe mer representativt men generalen er uenig. Mener det er like god markedsføring å vise frem en steingammel velbrukt en som en splitter ny og fin Ultra Cruz…!

Men Henrik har nok litt rett, fordi jeg er jo ikke den som selger og treffer kunder. Jeg sitter bak en mac og pøser ut blogginnlegg og ord slik at vi ikke skal miste vår ranking hos Google. 300 ord vil de visst ha før Google er fornøyde…

Så om noen ser en 50-åring acting 40 med en velbrukt sparkesykkel tenker de jo ikke “Oj- den er sikkert kjempegod siden den er så velbrukt”. Tror faktisk ikke de tenker noe som helst annet enn det var da merkelig med en sånn gammal kar på en så gammel sparkesykkel! Bortsett fra de 22 som har likt instagram posten da… De skjønner det hele!

Hadde jeg hatt en Ultra Cruz mener Henrik det passer bedre til midtlivskrisa med en High-End versjon av den kidsa får fra leketøysbutikken.

Merker at dette blogginnlegget blir kortere enn 300 ord…