Sparkesykkel til reiser og på ferie

Sparkesykkelen tar deg med over alt. På grus, på asfalt, på tur!

TIL BUTIKKEN ->>


Sparkesykkel til reiser og på ferie. Våre Sparkesykler fungerer fantastisk til feriebruk. Når den daglige rutebussen erstattes av snekka så er det bare å slenge med sparkesykkelen når du må i land for handling av eh… mat.

For de eventyrlystne uten for god kondis anbefaler vi øyhopping med sparkesykkel (link). Det er mye lettere å sparkesykle med 15-20 kg på ryggen enn å gå (den økte vekten deg større fart i nedoverbakkene :-).

Lofoten by sparkesykkel!

Northern Wheels – Øysparkesykling. Etter laaange diskusjoner med tenåringene ble det tur. Øysparking i Lofoten. Telt – primus – mat – klær alt urettferdig fordelt med det tyngste nederst i sekkene på uforskammet spreke ungdommer.

Midnattsolfestivalen! Verden aller siste rave-party ble arrangert på stranda nedenfor flyplassen på Verøy. Vi var ikke lenger de rareste på øya!


Bodø,Værøy, Moskenes, Svolvær, Å, Bunesstranda og Reine var planlagt. Varmerekord ble til solslyng og ekstra overnatting i Trondheim.

Underlagene vi bød sparkesyklene våre på var alt fra den fersk asfalt til rufsete stier av grus. Lofoten byr på spektakulær natur men også veier uten særlig oppoverbakker. Her er folk like late som oss: Enkleste vei langs vannet fremfor å streve over fjellene. Nedoverbakker hele veien!


Og så fikk vi litt oppmerksomhet underveis: Xootr i Lofotposten ->

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=8Y8vSsdFEMo]

Northern Wheels - Øysparkesykling

IKKE: Splitt teltets ytter og innertelt på to ryggsekker!! Det dobler sjansen for at du står uten komplett telt når Norwegian vil prøve dere ekstra hardt!
Syklene vakte stor oppmerksomhet både fra lokale og turister. Særlig franskmenn på tunge sykler ville gjerne har mer info. Vi bad dem lese Lofotposten Som hadde fått tips om turen vår.
Syklene vakte stor oppmerksomhet både fra lokale og turister. Særlig franskmenn på tunge sykler ville gjerne har mer info. Vi bad dem lese Lofotposten som hadde fått tips om turen vår.
Vi fikk tid til å utvikle neste års Xootrkampanje av et byrå vi satt sammen av barn og voksne på Bunesstranda.
Vi fikk tid til å utvikle neste års Xootrkampanje av et reklamebyrå vi satt sammen på Bunesstranda.

TIL BUTIKKEN ->>

KLIKK FOR BILDETEKSTER: